Πελάτες


Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται κάποιοι από τους μεγαλύτερους ομίλους επιχειρήσεων και εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και μερικά από τα σπουδαιότερα μορφωτικά και επιστημονικά ιδρύματα.

Εταιρείες

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΙΣΒΑ

Το Δικηγορικό Γραφείο Ν. Ρισβάς & Συνεργάτες ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982. Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το Δικηγορικό Γραφείο αναπτύχθηκε με γρήγορα βήματα και έγινε γνωστό για την επαγγελματική του αρτιότητα τόσο στη δικαστηριακή πρακτική όσο και στο συμβουλευτικό τομέα.

MOBIAK Α.Ε.

Η εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της παραγωγής πυροσβεστικού και ιατρικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, με δραστηριότητα που εκτείνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό.

ROUSSETOS PARQUET INDUSTRIES

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της κατασκευής ξύλινων πατωμάτων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1950.

PRIVATSEA MARINE SERVICES (LATSIS GROUP)

Η εταιρεία PrivatSea αποτελεί μέρος του ομίλου επιχειρήσεων Latsis Group και ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που ανέλαβε την πλήρη λειτουργική διαχείριση ιδιωτικών υπερπολυτελών γιοτ εκ μέρους των ιδιοκτητών τους.

ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε.

Ένας από τους πλέον εξειδικευμένους ομίλους επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα.

Μορφωτικά Ιδρύματα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι επιστημονική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1998. Αποστολή του είναι η μελέτη πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων και η διατύπωση προτάσεων πολιτικής.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τραπέζης ιδρύθηκε το 1966. Πολλές από τις 300 περίπου εκδόσεις του Ιδρύματος έχουν εισαχθεί ως διδακτικά εγχειρίδια στην ανώτατη εκπαίδευση.

ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΕΙΕ)

Το Εθνικό 'Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) ιδρύθηκε το 1958. Είναι ένα διεπιστημονικό κέντρο ερευνών, το οποίο απαρτίζεται σήμερα από τρία ερευνητικά Ινστιτούτα, ένα στην περιοχή των Ανθρωπιστικών Επιστημών και δύο στην περιοχή των Θετικών Επιστημών.

Εκδοτικοί Οίκοι

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Από το 1998 που ιδρύθηκαν, οι Εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες εκδίδουν, με συνέπεια και συνέχεια, στοχεύοντας στον ώριμο ηλικιακά Αναγνώστη, αλλά και το παιδί και τον έφηβο, λογοτεχνικά έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, μελέτες και δοκίμια, λευκώματα, αρχαίους Έλληνες και Βυζαντινούς συγγραφείς, βιβλία μαγειρικής, βιβλία για τη ζωή, την υγεία και την οικογένεια, το θέατρο και τον κινηματογράφο ή την ιστορία και την πολιτική.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ

Οι εκδόσεις Αρχέτυπο ιδρύθηκαν το 1998 με σκοπό να μεταφέρουν στους αναγνώστες τους πρωτότυπες και σχετικά άγνωστες όψεις μιας μεγάλης θεματικής που αρχίζει από τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την ψυχολογία, την πνευματική αναζήτηση και φτάνει μέχρι την επιστήμη, την ιστορία, και τους αρχαίους πολιτισμούς.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Η εκδοτική εταιρεία Λιβάνη ιδρύθηκε το 1972 και καθιερώθηκε ταχύτατα ως μια από τις μεγαλύτερες εκδοτικές εταιρείες της χώρας. Οι Εκδόσεις Λιβάνη ήταν οι πρώτες που έφεραν σε επαφή το ελληνικό αναγνωστικό κοινό με συγγραφείς όπως οι Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, Σαλμάν Ρούσντι, Πάουλο Κοέλο και Νταν Μπράουν.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Η εκδοτική εταιρεία Μεταίχμιο ιδρύθηκε το 1993 και εστιάζει στο εκπαιδευτικό και επιστημονικό βιβλίο, στη λογοτεχνία καθώς και στο παιδικό βιβλίο. Ο επιστημονικός κατάλογος των εκδόσεων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων το οποίο φιλοδοξεί να ικανοποιήσει ποικίλα ενδιαφέροντα, γεγονός που συνδέεται άμεσα με τη δυναμική παρουσία των εκδόσεων στον χώρο του πανεπιστημιακού εγχειριδίου.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΙ

Οι Εκδόσεις Ποντίκι είναι από τους πρωτοπόρους στην έκδοση κλασικών κειμένων στην Ελλάδα, σε κατηγορίες όπως η Κλασική Παγκόσμια Λογοτεχνία και το Πολιτικό και Φιλοσοφικό Δοκίμιο. Συγγραφείς όπως ο Δάντης, ο Γκαίτε, ο Τολστόι, δραματουργοί όπως ο Σοφοκλής και ο Σαίξπηρ και σπουδαίοι στοχαστές όπως ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Μακιαβέλλι και ο Νίτσε κοσμούν την σειρά των Κλασικών Έργων των Εκδόσεων Ποντίκι.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εκδοτική εταιρεία στην Ελλάδα, και μια από τις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, σύμφωνα με το περιοδικό Fortune (Δεκέμβριος 2011). Εκδίδουν τα έργα κάποιων εκ των διασημότερων και πλέον πολυβραβευμένων ξένων συγγραφέων όπως ο Salman Rushdie, που κέρδισε το βραβείο Booker of Bookers για το βιβλίο του Midnight’s Children, ο Dan Brown και η J. K. Rowling που μάγεψε το παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό με την σειρά βιβλίων της Harry Potter.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

Oι Eκδόσεις MINΩAΣ ιδρύθηκαν το 1952 και από τότε έχουν καθιερωθεί για την ποιότητα και την έκταση του εκδοτικού τους έργου σε κατηγορίες όπως το Μυθιστόρημα, η Κλασική Λογοτεχνία, το Κοινωνικό – Πολιτικό – Φιλοσοφικό Δοκίμιο, καθώς και στην Παιδική Λογοτεχνία, όπου πολλοί από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού, όπως η Disney, η Fisher-Price, η Warner Bros., η Nickelodeon, η Pixar, εμπιστεύονται τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ με την έκδοση των βιβλίων τους στην Ελλάδα.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Οι εκδόσεις Ωκεανίδα δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο των εκδόσεων και κυρίως στις κατηγορίες του ελληνικού και ξένου μυθιστορήματος και των Ιστορικών Βιβλίων, σχετικών με την Αρχαιότητα και το Βυζάντιο.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΚΥΩΝ

Οι εκδόσεις ΑΛΚΥΩΝ ιδρύθηκαν το 1975 και πλέον κατέχουν μερίδιο της τάξης του 25% σε συγκεκριμένες κατηγορίες εκδόσεων όπως της Αυτοβελτίωσης, του Μάνατζμεντ και της Υγείας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΙΟΛΟΣ

Οι Εκδόσεις ΑΙΟΛΟΣ ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1980 με στόχο να φέρουν σε επαφή το αναγνωστικό κοινό με καινούργιες ιδέες και προβληματισμούς. Οι εκδόσεις Αίολος εξειδικεύονται στη Λογοτεχνία Φαντασίας και Τρόμου, σε Ταξιδιωτικές Εκδόσεις, στην Ισπανική Λογοτεχνία καθώς και στην Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Οι Εκδόσεις Διόπτρα κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους εκδοτικούς οίκους της ελληνικής αγοράς. Ιδρύθηκαν το 1978 και εκδίδουν τίτλων στις κατηγορίες: Διατροφή και Υγεία, Προσωπική Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Πνευματική Αναζήτηση, Ελληνική και Ξένη Πεζογραφία, στη Γονική Φροντίδα, στο Αστυνομικό Μυθιστόρημα, στην Παιδική Πεζογραφία, αλλά και στη Μαγειρική.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

Το πρώτο Best Seller του εκδοτικού οίκου Bell εκδόθηκε το 1982 και έκτοτε τα βιβλία του έχουν καταξιωθεί ως η σειρά των μεγάλων διεθνών επιτυχιών. Σήμερα, έχουν εκδώσει συνολικά περισσότερους από 350 συγγραφείς όπως ο David Lodge, η Harper Lee, ο Stephen King, o John le Carré και πάνω από 1000 τίτλους μεταξύ των οποίων Η Σιωπή των Αμνών, Ε.Τ. Ο Εξωγήινος, Τζουράσικ Παρκ, Σκοτεινό Ποτάμι κ.α.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΤΡΟ

Οι Εκδόσεις Κάτοπτρο ιδρύθηκαν τον Ιούνιο του 1987. Περισσότερα από τα μισά βιβλία τους έχουν εκδοθεί από πανεπιστημιακούς και ακαδημαϊκούς οίκους της Αγγλίας και των ΗΠΑ: Cambridge University Press, Oxford University Press, Harvard University Press, MIT Press, The University of Chicago Press, Princeton University Press.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ

Οι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ ιδρύθηκαν το 1984. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης περίπου 490 τίτλοι βιβλίων στις βασικές θετικές και ανθρωπιστικές επιστήμες.