Καλώς Ήλθατε στο Translator Pro


Η μεταφραστική εταιρεία Translator Pro προσφέρει μεγάλη ποικιλία ευέλικτων υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν το σύνολο των μεταφραστικών σας αναγκών σε όλους τους τομείς εξειδίκευσης. Ο Γιώργος Μπαρουξής, ιδρυτής και γενικός διευθυντής της εταιρείας μας, δραστηριοποιείται στο χώρο της μετάφρασης εδώ και 30 χρόνια, έχοντας αναλάβει πάνω από 440 έργα που έχουν εκδοθεί από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα.

Δείτε όλους τους τίτλους μας

Ασυναγώνιστες Τιμές


Μας προτιμούν εκδοτικοί οίκοι, εταιρείες, ανεξάρτητοι συγγραφείς και φοιτητές για τον συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας και ξεκάθαρης, ανταγωνιστικής τιμολόγησης των υπηρεσιών μας.

Τιμές

Αξιόπιστοι χρόνοι παράδοσης


Η παράδοση του έργου σας θα γίνει με απόλυτη συνέπεια στις ημερομηνίες που εσείς ορίζετε, ακόμα και σε περιπτώσεις στενών χρονικών περιορισμών. Μπορείτε να υποβάλετε γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια το έγγραφο σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός των επόμενων ωρών.

Υποβολή Εγγράφου

Ανθρώπινη και επαγγελματική εξυπηρέτηση


Κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας για να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας και να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες ή μια προσφορά ειδικά προσαρμοσμένη στις μεταφραστικές σας ανάγκες, μπορείτε να περιμένετε άμεση, άρτια και φιλική εξυπηρέτηση. Όλα τα αιτήματα των πελατών μας επεξεργάζονται άμεσα και θα λάβετε την απάντησή μας εντός λίγων ωρών.

Επικοινωνία